יום שני, 9 במאי 2016

כיבוד לישיבות - יצירת תפריט

בניית תפריט כיבוד לאירועים מיוחדים כמו ישיבות ופגישות עסקים מחייבת היכרות עם סוגים שונים של מאכלים. ראשית, את התפריט כדאי לפתוח עם פלטות של עוגות שמרים קלילות וטעימות. עוגות כאלה יתאימו לישיבות שנערכות בכל שעות היום וניתן גם להגיש אותן לצד קפה ושתייה חמה. שנית, מומלץ לשלב בין מגשי כיבודים. אפשר לעשות את זה עם מגשים במגוון טעמים ועם כיבוד שכולל מאפים מתוקים ומלוחים, ירקות ופירות חתוכים ועוד. התפריט צריך להתאים לכמות המשתתפים בישיבה ולטעם האישי שלהם. רצוי להתייעץ עם אנשי מקצוע כדי לקבל המלצות על תפריטי כיבוד לישיבות, או להשוות בין תפריטים שמופיעים באתרי האינטרנט העוסקים בתחום. תפריט ברמה גבוהה כולל בין היתר פלטת פחזניות ממולאות בקרם, פלטת בורקס בשביל הטעם המלוח ופלטת מאפים קטנים של בצק עלים במילוי ירקות קלויים, טופו, פטריות מוקפצות, סלמון מעושן וכן הלאה.

האם אפשר להגיש כיבוד בתור מנה עיקרית?


יש תפריטי כיבוד לישיבות שבהם ניתן להשתמש גם בתור מנה עיקרית. תפריט מן הסוג הזה מדגיש את הערך המוסף של הכיבוד, אך הוא חייב להיות טרי ומוצלח. יש להביא בחשבון את כמות המאכלים ולספור היטב את האנשים שמתכוונים להשתתף בישיבה. אפשר להגיש כיבוד בתור מנה עיקרית לשעות הבוקר והערב, אך בעייתי יותר לעשות את זה בצהריים. מצד שני, יש תפריטי כיבוד לישיבות שכוללים לצד מבחר לחמים וממרחים גם פסטות, סלטים וכמובן קינוחים. לסיכום, התפריט של כיבוד לישיבות נבחר על פי שורה ארוכה של פרמטרים. כדאי להכיר את ההבדלים בין התפריטים ולהתאים אותם לאופי הישיבה או האירוע. אפשר לעשות את זה בקלות באמצעות השוואה בין תפריטים וקבלת המלצות על מאכלים ברמה גבוהה.

כיבוד לישיבות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה